Go Back
+ servings
Majskolber med spicy dressing - Opskrift på grill tilbehør

Grillede majskolber med spicy dressing

Opskrift på de lækreste grillede majs med en skøn chipotle dressing og chilipulver.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 4

    majskolber

  • Frisk eller tørret persille til toppen

Dressing

  • 1 dl

    creme fraiche 18%

  • 1 spsk

    ketchup

  • 1/2 tsk

    chipotle chilipulver

  • 1/4 tsk

    paprika

  • Lidt sukker

  • Salt

Chili drys

  • 1/2 tsk

    chilipulver

  • 1/4 tsk

    fint salt

Sådan gør du

  • Læg majskolberne i blød i koldt vand i 1 time.
  • Bland imellem tiden ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og peber. Stil på køl til majsene skal serveres.
  • Bland også ingredienserne til chili drys og stil til side
  • Dræn majsene for væde og grill dem over indirekte varme til bladene er gyldne på alle sider, og majsene er møre indeni, det tager ca. 20 min. (5 min på hver side).
  • Lad majskolberne hvile et øjeblik inden bladene trækkes tilbage og flettes. Fjern de mange hår og lad dem køle en smule af.
  • Hæld dressingen over majsene og drys med chili drys blandingen samt persille.