Go Back
+ servings
Champignonsauce - Opskrift på cremet champignonsauce

Cremet champignonsauce

Opskrift på den lækreste cremede champignonsauce.
4.5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 350 g

    brune markchampignon

  • 1

    løg, finthakket

  • 2 1/2 dl

    vand + 1 boullionterning

  • 1/2 l

    piskefløde

  • 25 g

    smør

  • Salt og peber

  • Evt. lidt mejsstivelse

Sådan gør du

  • Rens svampene, dup dem tørre og skær dem i kvarte.
  • Smelt smørret i en gryde og svits løg og champignon af ved jævn høj varme til væsken er fordampet.
  • Hæld vand, fløde og boullionterning over, lad saucen koge op og skru derefter ned til middel varme.
  • Lad saucen simre til den er kogt let ind og er god cremet. Tilsæt evt. en smule majsstivelse hvis det er nødvendigt.
  • Smag saucen til med salt og peber.