Go Back
+ servings
Pasta arrabiata - Opskrift på pasta med spicy tomatsauce

Pasta Arrabiata

Opskrift på nem og lækker pasta arrabiata
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 500 g

    pasta, - jeg har brugt linguine

  • 1/4 dl

    olivenolie

  • 4 fed

    hvidløg

  • 1

    løg, finthakkede

  • 1 ds

    hakkede tomater

  • 2 spsk

    tomatkoncentrat

  • 1/2 tsk

    tørret chili, alt efter ønskede styrke og styrken på chiliflagerne

  • 1 tsk

    sukker

  • 1 håndfuld

    friske basilikumsblade

  • Salt og peber

  • Revet parmesan og basilikum til topping

Sådan gør du

  • Svits løg, chiliflager og hvidløg i olivenolien ved middel varme, det skal ikke tage farve.
  • Kom tomatkoncentraten ved og lad den svitse med i et minuts tid.
  • Tilsæt de flåede tomater og sukker, og lad saucen simre i en halv times tid.
  • Smag til med salt og peber.
  • Kog i mellemtiden pastaen så den er al dente og stadig med godt bid i.
  • Vend den kogte pasta i saucen, tilsæt de friske basilikumsblade og varm hurtigt igennem et minuts tid, så pastaen fortsat er al dente.
  • Server med masser frisk revet parmesan og et drys hakket basilikum.