Pasta Arrabiata - Gourministerieets Spicy tomatsauce a la arrabiata
Opskrift på nem og lækker pasta a la arrabiata - simre version.
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Nem pasta, Vegetar
Samlet tid 1 timetime
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
1
løg, finthakkede
4fed
hvidløg
1/2tsk
tørret chili, alt efter ønskede styrke og styrken på chiliflagerne
1/4dl
olivenolie
2-3spsk
tomatkoncentrat
1ds
hakkede tomater
1tsk
sukker
4-500gpasta - jeg har brugt linguine
1håndfuld
friske basilikumsblade
Salt og friskkværnet peber
Revet parmesan og basilikum til topping
Sådan gør du
Svits løg, chiliflager og hvidløg i olivenolien ved middel varme, det skal ikke tage farve.
Kom tomatkoncentraten ved og lad den svitse med i et minuts tid.
Tilsæt de hakkede tomater og sukker, og lad saucen simre i 30-40 minutters tid. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Kog i mellemtiden pastaen al dente som beskrevet på pakken.
Vend den kogte pasta i saucen, tilsæt de friske basilikumsblade og juster evt. konsistensen med en smule pastavand. Varm igennem til saucen sætter sig omkring pastaen.
Server med masser frisk revet parmesan og et drys hakket basilikum.