Go Back
+ servings
Pizza bianco - Opskrift med bresaola, mascarpone og nødder

Pizza bianco med bresaola, mascarpone og valnødder

Opskrift på den lækreste pizza bianco med masser af lækre råvarer.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 portion

    pizzadej

  • 2

    bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde

  • 250 g

    mascarpone

  • 24 skiver

    bresaola

  • 1 glas

    soltørrede tomater i olie

  • 1 håndfuld

    valnødder

  • Ruccola

  • Olivenolie

  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Fordel bøffel mozzarella, mascarpone og soltørrede tomater på bundene.
  • Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
  • Top pizzaerne med bresaola, valnødder og ruccola.
  • Giv hver pizza et skvæt olivenolie og lidt friskkværnet peber inden servering.