300goksemørbrad, - skåret i strimler/stykker (fersk)
8
brune mark champignon, skåret i skiver
1håndfuld
friske salvieblade
6fed
hvidløg
1dl
olivenolie
Salt
Friskkværnet peber
Frisk salvie til toppen, finthakket
Sådan gør du
Fint hak salvien og bland det sammen med olivenolien.
Pres eller riv hvidløget fint og bland det sammen med ovenstående og smag til med salt og peber.
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Pensl alle pizzabunde med salvie/hvidløgsolien, - helt ud til kanten.
Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundende.
Top med strimler af rå oksemørbrad og skiver af champignon. Oksemørbraden når sagtens at blive tilberedt, men foretrækker du at stege det af først kan du sagtens gøre det.
Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
Giv hver pizza en gang friskkværnet peber og lidt frisk salvie inden servering.