Go Back
+ servings
Pizza bianco med oksemørbrad - Inspiration til pizza topping

Pizza bianco med oksemørbrad, svampe og salvie

Opskrift på den lækreste pizza bianco med mascarpone, oksemørbrad og salvie.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Gourministeriet, Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 portion

    pizzadej

  • 2-3 friske mozzarella, - åbnet og drænet for væde
  • 250 g

    mascarpone

  • 300 g oksemørbrad, - skåret i strimler/stykker (fersk)
  • 8

    brune mark champignon, skåret i skiver

  • 1 håndfuld

    friske salvieblade

  • 6 fed

    hvidløg

  • 1 dl

    olivenolie

  • Salt

  • Friskkværnet peber

  • Frisk salvie til toppen, finthakket

Sådan gør du

  • Fint hak salvien og bland det sammen med olivenolien.
  • Pres eller riv hvidløget fint og bland det sammen med ovenstående og smag til med salt og peber.
  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Pensl alle pizzabunde med salvie/hvidløgsolien, - helt ud til kanten.
  • Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundende.
  • Top med strimler af rå oksemørbrad og skiver af champignon. Oksemørbraden når sagtens at blive tilberedt, men foretrækker du at stege det af først kan du sagtens gøre det.
  • Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
  • Giv hver pizza en gang friskkværnet peber og lidt frisk salvie inden servering.