Go Back
Parmesan mayonnaise - Opskrift på parmesan mayo med basilikum

Parmesan mayonnaise med basilikum

Opskrift på lækker hjemmelavet mayonnaise med parmesan og basilikum.
Denne opskrift giver ca. 3 1/2 dl.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 10 minutter
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 3 dl rapsolie eller anden smagsneutral olie
  • 40 g

    æggeblommer

  • 40 g

    parmesan, fintrevet

  • 1 stor håndfuld basilikumsblade, - ca. 1 potte
  • 1 1/2 tsk

    dijon sennep

  • 1 1/2 spsk

    citronsaft, friskpresset

  • Salt

Sådan gør du

  • Kom æggeblommer, revet parmesan, dijon, citron og basilikumsblade i en minihakker, og blend til den har en ensartet konsistent. Skrab kanterne ned en gang undervejs.
  • Tilsæt olien, lidt ad gangen, gerne mens minihakkeren kører, hvis det er muligt. Fortsæt til mayonnaisen har den rette konsistens, og smag derefter til med salt.
  • Stil den på køl til den skal serveres.