Go Back
Knækbrød med surdej - Opskrift på knækbrød med surdej

Knækbrød med surdej

Opskrift på den lækreste knækbrød med surdej.
Denne opskrift giver 2 bageplader.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 25 minutter
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 dl

    solsikkekerner

  • 1 dl

    lys sesamfrø

  • 1 dl

    græskarkerner

  • 1 dl

    hørfrø

  • 1 1/2 dl

    havregryn

  • 3 1/2 dl

    hvedemel

  • 1 dl

    tynd surdej, Biga

  • 1 dl

    vand

  • 1 1/2 dl

    raps eller olivenolie

  • 1 tsk

    bagepulver

  • 2 tsk

    salt, fint

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Bland alle de tørre ingredienser i en skål og tilsæt derefter surdej, vand og olie.
  • Rør det sammen med en ske eller gaffel.
  • Del dejen i to og rul hver del ud mellem 2 stykker bagepapir så det ca. fylder en bageplade hver, - ca. 3 mm tykt.
  • Placer bagepapiret med dejen på, på en bageplade og rids dejen i de ønskede størrelser knækbrød.
  • Bag hver portion ved 200 grader i ca. 20 minutter almindelig ovn, eller begge plader på samme tid ved ca. 180 grader varmluft, - byt evt. rundt på pladerne halvvejs.