Go Back
+ servings
Citronpasta - Opskrift på lækker cremet citronpasta

Citronpasta

Opskrift på den lækreste citron pasta,- cremet og frisk.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 500 g

    spaghetti

  • Kogevand fra pastaen, - ca. 2 dl

  • 4

    æggeblommer

  • 75 g

    parmesan, fintrevet

  • 1 citron, fintrevet skal og saft heraf
  • 30 g

    smør

  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Rør æggeblommerne sammen med revet citronskal og citronsaft.
  • Kog pastaen al dente og hæld vandet fra, - gem et par deciliter til at justere konsistensen med.
  • Rør smørret i pastaen, og tilsæt derefter æggeblomme massen samt parmesan, og rør det hurtigt ind i pastaen.
  • Juster konsistensen med det varme kogevand fra pastaen, - den skal være lækker cremet.
  • Krydr med friskkværnet peber og smag til med salt.