Go Back
+ servings
Fiskefrikadeller - Opskrift på fiskefrikadeller med torsk

Fiskefrikadeller med torsk

Nem og simpel opskrift på fiskefrikadeller med torsk, - en version hele familien elsker.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 800 g

    torsk

  • 2

    løg

  • 1 dl

    mælk

  • 1 dl

    rasp

  • 2

    æg

  • 1

    citron, saften heraf

  • 1 1/2 tsk

    salt

  • Peber

  • Smør til stegning

Sådan gør du

  • Rens torsken fri for evt. ben og skind, og skær den i store klumper.
  • Blend torsk sammen med løg, æg, mælk, citron og rasp til en ensartet masse.
  • Tilsæt salt og krydr med peber og rør det godt ind i farsen.
  • Smelt smørret på en pande og steg fiskefrikadellerne ved middel varme, til de er gyldne og gennemstegte, - ca. 5 min. på hver side.