Go Back
+ servings
Kartoffelpizza - Opskrift på pizza med burrata, pesto og serrano

Kartoffelpizza med burrata, pesto og serrano

Opskrift på skøn pizza bianco med kartofffel, burrata, pesto og serano.
4 fra 2 stemmer
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Topping

  • 8 mellemstore kartofler
  • 3 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
  • 4

    små burrata, eller 2 store

  • 20 skiver

    serrano

  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skær kartoflerne i ultra tynde skiver, gerne på et mandolinjern og dup dem tørre i et viskestykke.
  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Fordel bøffel mozzarella og kartoffelskiver i et tæt lag på bundende, krydr med salt og peber, og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 15 min ved 250 grader).
  • Top derefter pizzaerne med frisk burrata, pesto og serrano.