Go Back
+ servings
Pizza mortadella - Opskrift på pizza bianco med mortadella

Pizza bianco med mascarpone og mortadella

Opskrift på pizza bianco med mortadella, mascarpone, pesto og mortadella.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Samlet tid: 1 time 3 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 portion

    pizzadej

  • 16 skiver

    silkeskåret mortadella

  • 4 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
  • 200 g

    mascarpone

  • 1 dl

    god pesto, - prøv denne lækre grønne pesto

  • 60 g

    usaltede pistacienødder, grofthakket

  • 1 håndfuld

    friske basilikumsblade, grofthakket

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Fordel bøffel mozzarella, mascarpone og pesto på bundene og krydr med salt og peber.
  • Bag pizzaerne til de næsten er færdige, - i ovn, ca. 12 min ved 250 grader.
  • Læg skiver af mortadella på pizzaerne og bag dem færdigt i yderligere ca. 3 min.
  • Server pizzaerne toppet med grofthakkede pistacienødder og basilikum.