Go Back
+ servings
Pasta med oksemørbrad - Opskrift med svampe og mascarpone

Pasta med oksemørbrad, svampe, spinat og mascarpone

Opskrift på nem og lækker pasta med oksemørbrad, svampe og mascarpone.
4.8 fra 5 stemmer
Udskriv Pin
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 500 g

    pasta

  • 500 g

    oksemørbrad, skåret i store tern

  • 250 g

    brune svampe, skåret i skiver

  • 100 g

    frisk spinat

  • 1

    løg, finthakket

  • 3 fed

    hvidløg, presset eller revet

  • 40 g

    soltørrede tomater, skåret i strimler

  • 250 g

    mascarpone (kan erstattes af 2 1/2 dl piskefløde)

  • 2 dl

    hvidvin

  • 50 g

    parmesan, fintrevet

  • 1 dl

    kogevand fra pastaen

  • Salt og peber

  • Olie

  • Frisk basilikum til toppen

Sådan gør du

  • Varm lidt olie i en gryde og brun kødet godt af, krydr med salt og peber. Læg det til side på en tallerken.
  • Steg svampene af i samme gryde i ca. 5 min., - tilsæt evt. mere olie hvis der er behov for det.
  • Tilsæt løg, hvidløg og soltørrede tomater, og steg med til løgene er klare.
  • Læg kødet tilbage i gryden, hæld hvidvinen over og lad det koge ind.
  • Rør mascarpone og parmesan i, og lad det simre i 5-8 min., - kog i mellemtiden pastaen.
  • Vend spinat og pasta i saucen, og tilsæt evt. kogevand fra pastaen hvis der er behov for det.
  • Smag til med salt og peber og server pastaen toppet med frisk basilikum.