Go Back
+ servings
Pizza med stenbiderrogn - Opskrift på skøn pizza topping

Pizza med stenbiderrogn, mascarpone og grønt

Opskrift på frisk og lækker pizza toppet med mascarpone, stenbiderrogn, kold creme fraiche og grønt.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 1 time
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 portion

    pizzadej

  • 250 g

    mascarpone

  • 200 g

    stenbiderrogn

  • 2 dl

    creme fraiche, gerne 38%

  • 1

    lille rødløg, skåret i ringe

  • 1 bdt

    purløg, finthakket

  • Frisk dild og evt. ærteskud eller andet frisk grønt til toppen

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Fordel mascarponen på alle 4 bunde og smør det godt ud, - ligesom var det en tomatsauce.
  • Krydr med salt og peber og bag pizzaerne i ca. 15 min. ved 250 grader, og lad derefter bundene køle en smule af på et par riste.
  • Top bundene med frisk stenbiderrogn, iskold creme fraiche, friske løgringe, purløg, dild og ærteskud.