Go Back
Saltede mandler - Opskrift på hjemmelavede saltmandler

Saltede mandler

Opskrift på saltede mandler
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin
Samlet tid: 1 time
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 400 g

    mandler

  • 10 dl

    vand

  • 250 g

    salt

Sådan gør du

  • Kog vand og salt i en gryde til salten er opløst.
  • Tag gryden af varmen, hæld mandlerne i og lad dem trække i ca. 30 min. Rør gerne i dem et par gange undervejs.
  • Hæld vandet fra og lad mandlerne dryppe godt af i en sigte, fordel dem derefter på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 20 min. Mandlerne skal vendes et par gange under vejs.
  • Lad mandlerne køle af på bagepladen inden de fyldes på et lufttæt glas.
  • De kan holde sig i evigheder, - hvis man da kan lade dem være så længe.