Go Back
+ servings
Grillet majskolber - Opskrift med frisk dressing og feta

Grillet majs med dressing og feta

Opskrift på lækre grillede majs med dressing og feta
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 4

    majskolber

  • 2 dl

    creme fraiche 18%

  • 1/2 dl

    feta, smuldret

  • 2 fed

    hvidløg, fintrevet eller presset

  • 2 spsk

    friskepresset citronsaft

  • 1 lille håndfuld bredbladet persille, finthakket
  • 1/2 tsk

    løg pulver

  • Salt og peber

  • Chiliflager og finthakket persille til toppen

Sådan gør du

  • Læg majskolberne i blød i koldt vand i 1 time.
  • Rør creme fraiche sammen med citronsaft, løgpulver, hvidløg og hakket persille, og smag til med salt og peber. Fetaen er salt, så pas på ikke at over salte dressingen.
  • Grill majsene til bladene er gyldne på alle sider og majsene er møre indeni, det tager ca. 20 min. (5 min på hver side).
  • Lad majskolberne hvile et øjeblik inden bladene trækkes tilbage og flettes. Fjern de mange hår og lad dem køle let af.
  • Smør dressing ud over majskolberne, smulder fetaen ovenpå dressingen og pynt med finthakket persille og chiliflager.

Noter

Fetaen kan sagtens undlades, dressingen i sig selv giver en fantastisk smag til majskolberne.