Go Back
+ servings
Squash carpaccio - Opskrift på lækkert grill tilbehør

Squash carpaccio med pesto og parmesan

Opskrift på squash carpaccio med pesto og parmesan
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 2

    squash

  • 4 spsk

    olivenolie

  • 4 spsk

    grøn pesto

  • 2 spsk

    citronsaft

  • 1 tsk

    citronskal, fintrevet

  • Salt og peber

  • Parmesan flager og krydderurter til topping

Sådan gør du

  • Skær dine squash i ultra tynde skive, - brug gerne et mandolinjern.
  • Anret i et tyndt lag på et par tallerkener, fade eller lignende.
  • Bland olivenolien med citronsaft og citronskal og smag til med salt og peber.
  • Dryp olie blandingen og pesto over det tynde lag squash og lad trække i 5 min.
  • Pynt med flager af parmesan, syre, spislige blomster eller hvad årstiden byder på af krydderurter.

Noter

Lad squash carpaccioen trække i 15-20 min hvis du ønsker en mere marineret udgave, - det vil gøre dem mere bløde.