Go Back
+ servings
Røget Fanølaks

Røget Fanølaks med salat og ristet brød

Lækker og let frokost eller forret. Retten handler meget om anretningen, da råvaren taler for sig selv.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 200 g

    Fanølaks (eller anden god røget laks)

  • 1

    pose blandet salat

  • 8 ultra tynde skiver franskbrød
  • Smør til stegning

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Smelt smørret og pensl brødskiverne grundigt.
  • Drys med salt og peber, og bag brødskiverne i en forvarmet ovn ved 160 grader, almindelig ovn, til de er knastørre, - ca. 20 min. alt efter tykkelse.
  • Skær laksen fri fra skindet og skær den på tværs af laksen i tynde skiver på ca. 3-5 mm. i tykkelsen.
  • Anret laksen med salat og sprødt brød på toppen.
  • Server evt. en rævesauce eller dilddressing til, - men sørg for at den ikke overdøver den fantastiske laks.

Noter

Vi elsker smukke tallerkener, det gør simpelthen så meget med præsentationen. Denne tallerken er fra Würtz.