Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Røget Fanølaks med salat og ristet brød
Lækker og let frokost eller forret. Retten handler meget om anretningen, da råvaren taler for sig selv.
Køkken
Gourministeriet
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
200
g
Fanølaks (eller anden god røget laks)
1
pose blandet salat
8
ultra tynde skiver franskbrød
Smør til stegning
Salt og peber
Sådan gør du
Smelt smørret og pensl brødskiverne grundigt.
Drys med salt og peber, og bag brødskiverne i en forvarmet ovn ved 160 grader, almindelig ovn, til de er knastørre, - ca. 20 min. alt efter tykkelse.
Skær laksen fri fra skindet og skær den på tværs af laksen i tynde skiver på ca. 3-5 mm. i tykkelsen.
Anret laksen med salat og sprødt brød på toppen.
Server evt. en
rævesauce
eller dilddressing til, - men sørg for at den ikke overdøver den fantastiske laks.
Video
Noter
Vi elsker smukke tallerkener, det gør simpelthen så meget med præsentationen. Denne tallerken er fra Würtz.