Go Back
+ servings
Hjemmelavet hønsesalat - Opskrift på klassisk hønsesalat

Hjemmelavet hønsesalat

Opskrift på nem og lækker hønsesalat
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 400 g

    kyllingekød skåret i tern, - f.eks. rester fra en helstegt kylling

  • 200 g

    champignon, skåret i kvarte

  • 100 g

    hvide asparges på glas, skåret i mindre stykker

  • 2 1/2 dl

    creme fraiche 18%

  • 1 dl

    god mayonnaise, - jeg bruger Hellmann's

  • 2 forårsløg, toppene heraf - fintsnittede (purløg kan også bruges)
  • Salt og peber

  • Olie

Sådan gør du

  • Varm lidt olie op på en pande, og steg champignon af ved høj varme til de er let sprøde og gyldne. Lad dem køle af på en tallerken, - evt. med lidt køkkenrulle.
  • Bland creme fraiche, mayonnaise og fint snittede forårsløgs toppe.
  • Tilføj tern af kylling, asparges og champignon og vend det forsigtigt i dressingen, og smag til med salt og peber.
  • Server hønsesalaten med sprød bacon og lidt grønt på toppen.

Noter

Ligger man ikke inde med Fanø skinke er almindelig bacon også super lækkert ovenpå denne hønsesalat.