Go Back
+ servings
Banankage - Opskrift på lækker svampet banankage

Lækker svampet banankage

Opskrift på svampet banankage
4.34 fra 3 stemmer
Udskriv Pin
Ret: Dessert
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 10 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 4 modne bananer, mosede
  • 140 g

    rørsukker

  • 2 tsk

    vaniljesukker

  • 2

    æg

  • 50 g

    smør, smeltet

  • 1 1/2 tsk

    bagepulver

  • 200 g

    hvedemel

  • 1 knsp

    salt

Sådan gør du

  • Pisk æg, sukker og vaniljesukker luftige.
  • Vend de mosede bananer i sammen med den smeltede smør.
  • Vend forsigtigt melet, bagepulveret og lidt salt i massen, og sørg for at blandingen forbliver let luftig.
  • Hæld massen i en smurt rugbrødsform, og bag kagen i ca. 25 min. ved 200 grader.
  • Tag kage ud af formen relativt hurtigt efter den er kommet ud ad ovnen, og lad den køle af på en bagerisk.

Noter

Kagen kan pyntes med chokoladeglasur og f.eks. hakkede hasselnødder, det passer perfekt til en banankage.