Go Back
+ servings
Sprød rosenkålssalat - Opskrift på æbler, pærer og hasselnødder

Sprød rosenkålssalat med æbler, pærer og ristede hasselnødder

Opskrift på den nem og mega lækker rosenkålssalat
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 20

    rosenkål

  • 1

    æble

  • 1

    pære

  • 2 spsk

    olivenolie

  • 1 spsk

    citronsaft

  • 1 spsk

    honning

  • 1 tsk

    dijonsennep

  • Salt og peber

  • Ristede hasselnødder, - find opskriften på ristede hasselnødder her

  • Tørrede tranebær

Sådan gør du

  • Bland olivenolie, citronsaft, honning og sennep og smag dressingen til med salt og peber.
  • Skyld rosenkålene grundigt og fjern de yderste grimme blade.
  • Skær det groveste stykke af bunden og fjern forsigtigt de største blade fra alle rodenkålene og læg dem til side.
  • Snit de små rosenkålshoveder fint.
  • Skyld æble og pære, og skær dem ud i tynde skiver.
  • Anret salaten i en stor tallerken, både fintsnittede rosenkål, og de hele blade.
  • Stik skiver af æble og pære ned imellem og top salaten af med ristede hasselnødder og tørrede tranebær.
  • Fordel dressingen over salaten lige inden servering.