Go Back
+ servings
Opskrift på nem og lækker risengrød lavet på Thermomixer

Risengrød lavet på Thermomixer

Nem opskrift på risengrød lavet på Thermomixer
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 240 g

    grødris

  • 1 liter

    sødmælk

  • 2 dl

    vand

  • 1 godt nip

    salt

  • Kanelsukker og smør klat

Sådan gør du

  • Hæld ris og vand i din Thermomix, start den i 5 min. ved 90 grader, styrke 1 - omvendt rotation.
  • Hæld sødmælken ved, fortsæt i 30 min. ved 90 grader, styrke 1 - omvendt rotation.
  • Smag til om risene er møre og tilsæt evt. lidt mere vand hvis risengrøden skal være mere lind.
  • Smag til med salt og lad risengrøden hvile et par minutter inde den serveres med kanelsukker og smørklat.
  • Server med kanelsukker og en god klat smør.