Go Back
+ servings
Opskrift på Pizza bianco med kartofler, pesto og sprøde asparges

Pizza bianco med kartofler, pesto og sprøde asparges

Opskrift på en super lækker pizza med kartofler, pesto og sprøde asparges.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 portion

    pizzadej, - prøv opskriften på denne pizzadej eller pizzadej med surdej der giver en mere aromatisk bund

  • 200 g

    mozzarella

  • 100 g

    ricotta

  • 4

    mellemstore kartofler i tynde skiver

  • 8 spsk

    god pesto, - prøv vores opskrift på grøn pesto med ruccola og basilikum

  • 8

    grønne asparges

  • 3 spsk

    pinjekerner, lyn ristede på en tør pande

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær de grønne asparges ud i ultra tynde strimler ved hjælp af kartoffelskræller og læg strimlerne i iskoldt vand sammen med en god håndfuld isterninger. (Dræn dem for væde i en si, ca. 5 min. inden dine pizzaer er færdigbagt).
  • Del pizzadejen i 4 lige store stykker og rul bundene ud i cirkler.
  • Fordel mozzarella og ricotta på bundende og top dem derefter med kartoffel skiver.
  • Krydr med en smule salt og peber og bag pizzaerne til de er gyldne og sprøde, - i ovn ca. 15 min ved 250 grader.
  • Tag pizzaerne ud og lad dem hvile et par minutter.
  • Fordel gode klatter af pesto på pizzaerne og top dem derefter med de sprøde asparges strimler og ristede pinjekerner.