IMG_1124

Hurtig surdejs pizzabund

Hurtig surdejs pizzabund
Opskrift på den god hurtig surdejs pizzabund
IMG_1124

Grundopskrift på en nem og hurtig surdejs pizza bund. Surdejen giver denne bund en fantastisk smag og resultatet er en lækker sprød bund. Da denne er “lynhævet” skal der også gær i, – surdejen er tilsat for at give en lækker, mere dyb smag.
Opskriften på pizzaen herover finder du her pizza bismarck.

IMG_1124

Hurtig surdejs pizzabund

Opskrift på den god hurtig surdejs pizzabund
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 400 g

    pizzamel

  • 80 g

    semola, - vi bruger De Cecco Semola

  • 20 g

    gær

  • 2 dl

    tynd surdej, biga

  • 2 1/2 dl

    vand

  • 1/2 dl

    olie

  • 5 g

    salt

Sådan gør du

  • Opløs gæren i lunken vand og tilsæt derefter salt og surdej.
  • Tilsæt mel lidt ad gangen og rør grundigt.
  • Tilsæt olivenolien når dejen er som en grød i konsistensen og rør til den er fin og glat.
  • Tilsæt resten af melet og rør i ca. 5 min.
  • Put lidt olie på hænderne og saml dejen til en rund kugle i hænderne.
  • Læg dejen tilbage i skålen og lad den hæve et lunt sted i en time.

Kommentarer

  1. Pingback: Pizza bismarck – Gourministeriet

  2. Pingback: Pizza carbonara – Gourministeriet

  3. Camilla

    Hej
    Opskriften skal prøves 😉 kan man fryse pizzadejen?
    Vh
    Camilla

    • Hej Camilla
      Beklager det sene svar, – mailen havde forputtet sig 🙂
      Hvis du mener at fryse pizzadejen fersk så må jeg være dig svar skyldig, det har jeg faktisk ikke prøvet. Tilberedte bunde kan sagtens fryses 🙂
      Men vil bestemt give det et forsøg næste gang, så jeg ved besked 🙂
      Rigtig god fornøjelse.

      Mange hilsner
      Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)