Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Lammefrikadeller
Opskrift på lækre lammefrikadeller
Ret
Hovedret
Køkken
Dansk, Gourministeriet
Samlet tid
45
minutter
minutter
Antal
6
Personer
Forfatter
Dianna
Ingredienser
800-900
g
hakket lammekød
2
løg
2
æg
1
dl
mælk
1/2-3/4
dl
rasp
1/2
citron, saften heraf
1
spsk
salt
Peber
3-4
kviste
frisk timian, bladene heraf
Smør til stegning
Sådan gør du
Rør lammekød og salt sammen, gerne i en røremaskine, og ellers grundigt i hånden.
Blend løg med æg, mælk, citronsaft, salt og timian.
Hæld ovenstående blanding ned til kødet sammen med raspen, krydr med rigeligt peber, - og rør det godt sammen.
Lad farsen hvile og samle sig i 10 min.
Smelt smørret på en pande, og steg frikadellerne ved middel varme til de er gyldne og gennemstegte.
Video