Go Back
+ servings
Opskrift på lækre vafler med rejer, avocado og frisk dressing

Vafler med rejer, avocado og frisk dressing

Opskrift på lækre vafler med rejer, avocado og frisk dressing.
Denne opskrift giver til 4 belgiske vafler.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Vaffeldej

  • 100 g

    hvedemel

  • 80 g

    boghvedemel (kan erstattes af hvedemel)

  • 3

    æg

  • 2 dl

    mælk

  • 1 tsk

    bagepulver

  • 3/4 tsk

    salt

  • Spray fedt til bagning

Fyld

  • 200 g

    rejer i lage, drænet

  • 2

    modne avocadoer, skåret i skiver

  • 8 friske grønne asparges, skåret i fine strimler
  • Sprødt og frisk grønt, f.eks. feldsalat, ærteskud og dild

Dressing

  • 2 dl

    creme fraiche

  • 1 dl

    mayonnaise

  • 1/2

    citron, saften heraf

  • 1 tsk

    dijonsennep

  • 1 tsk

    løg pulver

  • 2 spsk

    finthakket purløg

  • 1 spsk

    finthakket dild

  • Salt og peber

Sådan gør du

Dressing

  • Bland creme fraiche, mayonnaise, dijon sennep, løg pulver, dild og purløg og rør det godt sammen. Smag til med citron saft, salt og peber og stil dressingen på køl til vaflerne skal serveres.

Vafler

  • Rør alle ingredienserne til vaflerne samme, gerne med en håndmixer.
  • Tænd vaffeljernet på middelvarme og sprøjt fladerne med sprayfedt.
  • Hæld vaffeldejen på og bag vaflerne til de er gyldne og gennembagt.
  • Top vaflerne med rejer, skriver af avocado, asparges, frisk grønt og dressing.