Go Back
+ servings
Linsesalat - Opskrift på varm linsesalt med kikærter

Varm linsesalat med kikærter

Opskrift på varm linsesalat med kikærter og varme krydderier.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Gourministeriet, Mellemøsten
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 4 dl grønne eller brune linser, kogt som anvist på pakken og skyllet i koldt vand
  • 2

    dåser kikærter, skyllet og drænet for væde

  • 1

    løg, finthakket

  • 4 forårsløg, fintsnittet - gem toppene til pynt
  • 3 fed hvidløg, finthakket eller revet
  • 2 håndfulde

    bredbladet persille, grofthakket

  • 3 tsk

    spidskommen, stødt

  • 1 1/2 tsk

    koriander, stødt

  • 1 lime, saften her . smag til
  • Olivenolie

  • Salt og peber

  • Finthakket persille og forårsløg til toppen

  • Creme fraiche til toppen

Sådan gør du

  • Varm lidt olivenolie på en pande og svits løg, forårsløg og hvidløg i et par minutter.
  • Tilsæt de kogte linser, drænede kikærter og krydderier og varm igennem.
  • Smag til med limesaft, salt og peber og vend til sidst den friske persille i retten.
  • Server straks med en god klat creme fraiche samt persille og fintsnittede toppe af forårsløg.