Steg baconen sprød og læg den til side på lidt køkkenrulle.
Udstik i 2 af brødskiverne en cirkel, hvori det ene spejlæg skal tilberedes. Placer brødskiverne på en pande med en smule sprayfedt og tænd op for svag varme. Når panden er så varm at du lige akkurat ikke kan holde hånden på den, slår du et æg ud i hver af hullerne. Samtidig slår du de sidste 2 æg ud ved siden af brødskiverne, så de tilberedes som et klassisk spejlæg, stadig ved helt svar varme. Lad dem stå til hviden er tilberedt, ca. 10 min.
På en grillpande grilles de 4 af brødskiverne med en smule sprayfedt.
Når brødskiverne er gyldne og æggene tilberedt er sandwichen klat til at samle. Smør de 4 skiver grillet brød med mayonnaise, - start med en skive nederst der toppes med salat, tomat og bacon. I midten lægges brødskiven med ægget i, og denne toppes igen med salat, tomat og bacon. Slut af med spejlægget og den sidste brødskive med mayonnaise.