Go Back
+ servings
Opskrift på couscous frikadeller med grøntsager

Couscous frikadeller med grøntsager

Opskrift de lækreste vegetar frikadeller med couscous og grøntsager.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 400

    g tilberedt couscous, - svarer til ca. 150 g tør couscous

  • 1

    squash, groftrevet

  • 1

    stor gulerod, groft revet

  • 2 fed

    hvidløg, fintrevet

  • 1 store håndfuld

    bredbladet persille, finthakket

  • 100 g

    feta

  • 2

    æg

  • Salt og peber

  • Rapsolie

Sådan gør du

  • Bland couscous med squash, gulerod, hvidløg og persille.
  • Smuldr fetaen i ovenstående blanding, og smag farsen til med salt og peber.
  • Rør derefter 2 æg i farsen samt rasp, - farsen skal være fast og ikke for våd. Lad farsen hvile 15 min. på køkkenbordet.
  • Varm en god sjat rapsolie op på en pande ved middel varme, - form couscous frikadellerne og steg dem til de er gyldne og sprøde på begge sider. Vent med at vende dem til de har fået stegeskorpe, så ikke frikadellerne bliver porøse af at blive vendt for mange gange. Jeg synes de er nemmest at forme i hænderne, mas dem let flade og læg dem på panden.

Noter

Tilsæt evt. 1 tsk spidskommen til farsen, det smager fantastisk i disse couscous frikadeller.