Opskrift de lækreste vegetar frikadeller med couscous og grøntsager.
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Samlet tid 45 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
400
g tilberedt couscous, - svarer til ca. 150 g tør couscous
1
squash, groftrevet
1
stor gulerod, groft revet
2fed
hvidløg, fintrevet
1store håndfuld
bredbladet persille, finthakket
100g
feta
2
æg
1/2dlrasp
Salt og peber
Rapsolie
Sådan gør du
Bland couscous med squash, gulerod, hvidløg og persille.
Smuldr fetaen i ovenstående blanding, og smag farsen til med salt og peber.
Rør derefter 2 æg i farsen samt rasp, - farsen skal være fast og ikke for våd. Lad farsen hvile 15 min. på køkkenbordet.
Varm en god sjat rapsolie op på en pande ved middel varme, - form couscous frikadellerne og steg dem til de er gyldne og sprøde på begge sider. Vent med at vende dem til de har fået stegeskorpe, så ikke frikadellerne bliver porøse af at blive vendt for mange gange. Jeg synes de er nemmest at forme i hænderne, mas dem let flade og læg dem på panden.
Video
Noter
Tilsæt evt. 1 tsk spidskommen til farsen, det smager fantastisk i disse couscous frikadeller.