Go Back
+ servings
Pasta med svampe og hvidløg - Opskrift på nem pasta

Simpel pasta med svampe og hvidløg

Opskrift på nem og hurtig pastaret med masser smag fra svampe, hvidløg og parmesan.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 400 g

    brune mark-champignon, skåret i skiver

  • 4 fed

    hvidløg, revet eller presset

  • 1/2

    rød chili, finthakket (evt. uden kerner)

  • 400 g

    pasta

  • 100 g

    smør

  • 100 g

    parmesan

  • 2 store håndfulde

    bredbladet persille, hakket

  • Salt og peber

  • 2 dl

    kogevand fra pastaen

  • Evt. friskrevet parmesan til toppen

Sådan gør du

  • Kog pastaen al dente i en stor gryde med rigeligt letsaltet vand.
  • Mens pastaen koger smeltes smørret på en panda, og champignon steges bløde ved middel varme i ca. 5-8 min. Tilsæt hvidløg og chili, og lad det stege med et par minutter.
  • Hæld vandet fra pastaen og gem et par dl.
  • Vend pastaen i svampe blandingen, tilsæt parmesan og hakket persille og hæld kogevand over. Tænd for blusset og lad det varme igennem et minuts tid til saucen sætter sig om pastaen.
  • Smag til med salt og peber og server med et drys friskrevet parmesan på toppen.