Go Back
+ servings
Sprøde rugbrødschips - Opskrift på lækre sprøde rugbrødschips

Sprøde rugbrødschips

Opskrift på de lækreste rugbrødschips med flagesalt.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1/2

    rugbrød, - det skal være et stykke du kan skære af. Jeg brugte vores lækre hjemmebagte rugbrød

  • Sprayfedt, - f.eks. lurpak

  • Flagesalt

Sådan gør du

  • Skær rugbrødet i tynde skiver, ca. 2 mm i tykkelsen.
  • Beklæd 2 bageplader med bagepapir og spray hvert stykke med sprayfedt.
  • Læg rugbrødsskiver på og spray igen med sprayfedt over alle skiverne.
  • Drys med flagesalt og bag skiverne, en plade ad gangen, i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 12 min.
  • Lad dem køle af på en rist, og opbevar dem derefter i en lufttæt beholder med et stykke køkkenrulle i bunden til at opsuge evt. fugt.