Go Back
+ servings
Stegte padron peber - Opskrift på Pimiento de Padrón

Stegte padron peber - Pimiento de Padrón

Opskrift på stegte padron peber med olie og salt, - perfekt til tapasbordet eller som snack.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 300 g

    padron peber

  • 2 spsk

    olivenolie

  • Flagesalt

Sådan gør du

  • Skyld peberfrugterne grundigt og tør med med et viskestykke.
  • Varm olien op på en pande ved høj varme.
  • Steg dine padron peber ved høj varme, - du vil opleve at overfladen bobler op, ligesom når du griller peberfrugt. Steg dem til de har fået en let brændt overflade på begge sider, - ikke meget mere end 2 minutter på hver side, da der stadig gerne skal have noget bid.
  • Drys med flagesalt og server straks.