Pulled lamb - Opskrift på lækker krydret lammekølle perfekt til burgers, pita, wraps mv.
Ret Hovedret
Køkken Dansk, Gourministeriet
Nøgleord Lam, Lammekølle
Samlet tid 1 dayday
Servings 8Personer
Author Dianna
Ingredienser
1
stor lammekølle, ca. 2 1/2-3 kg
Rub
4spsk
brun farin
3spsk
sød paprika
1spsk
spidskommen
1 1/2spsk
groft salt
1tsk
hvidløgspulver
1tsk
løg pulver
1tsk
sennepspulver
1tsk
sød chilipulver
1tsk
røget paprika
1tsk
rosmarin
1/2tsk
cayennepeber
Sådan gør du
Bland alle krydderierne til rubben og rub lammekøllen godt ind, - brug alt rubben.
Pak lammekøllen tæt i film, og læg den på køl natten over.
Befri lammekøllen for filmen og læg den i en bradepande.
Steg den i ca. 10 timer ved 120 grader, almindelig ovn.Tjek at den er mør og kødet falder fra benene.
Læg lammekøllen på et spækbræt og træk kødet fra hinanden ved hjælp af 2 gafler, - læg kødet i et fad eller lignende. Overhæld kødet med saft og krydderier fra bradepanden og vend det godt ind i kødet, - det smager fantastisk. Server som ønsket.