Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Persillesauce
Opskrift på klassisk opbagt persillesovs.
Ret
Tilbehør
Køkken
Dansk
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
50
g
smør
3
spsk
hvedemel
4
dl
grøntsagsbouillon
2 1/2
dl
piskefløde (kan erstattes af sødmælk)
1
stort
bundt persille, finthakket
Salt og peber
Sådan gør du
Smelt smørret i en gryde og pisk melet ud heri. Varm det godt igennem i et par minutter under konstant omrøring.
Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, og pisk det godt sammen til saucen er fri for klumper.
Hæld fløden over og pisk den godt ind i saucen, og lad nu saucen småkoge i ca. 10 minutter. Pisk jævnligt så den ikke brænder på.
Kort inden servering tilsættes persillen, og saucen smages til med salt og peber.
Video