Opskrift på cremet pastaret med salsiccia, nuda og mascarpone.
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Nduja, Nem pasta, Salsiccia
Samlet tid 25 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 1106kcal
Ingredienser
300gsalsiccia
1løg, finthakket
3hvidløg, finthakket
300cherrytomater, halveret
3-4spsknduja
400gpasta
1dlhvidvin
200gmascarpone
7stilkebasilikum, bladene heraf
Olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Pastavand
Sådan gør du
Fjern skindet fra salsicciapølserne.
Varm en pande op med en sjat olie, og steg salsicciaen ved middel varme, til den er let gylden. Hak den godt ud med en grydeske, så stykkerne ikke er for store.
Tilsæt løg, hvidløg og tomater og steg det med i 5 minutters tid, og rør derefter ndujaen i.Sæt samtidig en gryde over med saltet vand, og kog pastaen al dente som beskrevet på posen.
Hæld hvidvinen på panden og lad den koge let ind, og rør derefter mascarponen i - skru ned for blusset.
Tilsæt basilikum og smag til med salt og friskkværnet peber.
Vend til sidst pastaen i saucen, juster konsistensen med pastavand og server.