Opskrift på pasta alla boscaiola - pasta med salsiccia, svampe og fløde
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Nem pasta, Salsiccia
Samlet tid 25 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
300gsalsiccia
300gbrune champignon, skåret i skiver
1løg, finthakket
3fedhvidløg, revet eller presset
1 1/2dlhvidvin
2 1/2dlpiskefløde
60gparmesan, fintrevet
Salt og peber
Olie
500gpasta
Sådan gør du
Varm en stor gryde med godt saltet vand og kog pastaen al dente.*Gem en smule pastavand til at justere konsistensen med til sidst.
Fjern tarmen fra pølserne, mas kødet ud på en varm pande, og steg det ved god høj varme, til det begynder at brune en smule. Rør i det undervejs.Tilsæt evt. en smule olie hvis der er behov for det.
Tilsæt svampene, og steg dem med, til de er let brunede.
Tilsæt løg og hvidløg og steg med et par minutter, og hæld derefter hvidvinen over. Lad den koge ind i 3-4 minutter.
Hæld fløde over og tilsæt revet parmesan, og varm retten igennem, til osten er smeltet.
Smag til med salt og peber, og vend til sidst den drænede pasta i retten.Juster evt. konsistensen med en smule pastavand.