Varm en gryde eller dyb pande op, og brun kødet godt af i en sjat olie. Krydr med salt og friskkværnet peber og læg derefter kødet til side på en tallerken.Sæt samtidig en pande eller gryde over ved svag varme, og lad pølserne stege gyldne imens resten af retten laves.
Hæld lidt olie i gryden hvor kødet blev stegt, og steg baconen let gyldne, og tilsæt derefter svampene og steges til de har smidt væden.
Tilsæt løg og hvidløg og steg det med til løgene er klare, og drys derefter paprika over og rør det sammen.
Tilsæt tomatkoncentrat og rør det godt sammen, og vend derefter peberfrugterne i.
Hæld bouillon og de hakkede tomater ved, og lad retten småsimre i 5-10 minutter - alt efter kødet der bruges.
Tilsæt fløden og vend cocktailpølserne i rette. Varm det igennem og smag til med salt og friskkværnet peber.
Server retten med ønskede tilbehør og et drys finthakket persille.