Opskrift på lækre pandestegt naan
Denne opskrift giver 6 stk
Samlet tid 1 timetime30 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
12g
gær
275g
hvedemel
1dl
lunken vand
1 1/4dl
yoghurt naturel, creme fraiche eller lignende
3/4tsk
salt
Smør eller olie til stegning
Sådan gør du
Rør gæren ud i vandet, og tilsæt derefter yoghurten.
Rør hvedemel i lidt ad gangen sammen med saltet, og ælt dejen, gerne på røremaskine til den samler sig.
Dæk skålen med film og et viskestykke, og stil til hævning i minimum 1 time, - gerne længere.
Del dejen i 6 lige store stykker og rul ud med en kagerulle til små ovale brød, - ca. 2-3 mm i tykkelsen.
Varm lidt smør eller olie på en pande ved middel varme, og steg brødene, et ad gange til de er gyldne på begge sider.
Video
Noter
Hvis vores naanbrød en sjælden gang ikke bliver spist op, skærer jeg dem ud i ca. 2 cm. bredde strimler, pensler dem med lidt olivenolie og steger dem sprøde i ovnen i ca. 10 min. ved 200 grader.
De kan nu serverer som sticks til en gang hjemmelavet hummus, bønnedip eller lignende.