Opskrift på nem påske mazarintærte med mascarponecreme og knuste påskeæg
Ret Dessert, Kage
Køkken Dansk
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 8personer
Ingredienser
2købt mazarinkager – den klassiske runde
150gmascarpone
1 1/2dlpiskefløde
30gflormelis
2tskvaniljesukker
1citron, fintrevet skal heraf
1/2dlfriskpresset citronsaft
100gblandede påskeæg, knuste
Topping
1håndfuldblandende påskeæg, knuste
Sådan gør du
Hæld mascarpone, fløde, flormelis, vanilje, citronskal og citronsaft i en skål, og pisk det sammen til cremen begynder at tykne.Cremen tykner hurtigt, så pas på ikke at overpiske den.
Hæld de knuste påskeæg i cremen, og vend det godt sammen.
Fordel mascarponecremen på de 2 mazarintærter, og smør den ud med bagsiden af en spiseske.
Top kagerne med knuste påskeæg, og server.Opbevares kagerne på køl, kan coatingen på påskeæggende godt smelte og afgive farve.