Bland ingredienserne til saucen og stil den til side.
Okonomiyaki
Pisk æggene sammen med vand, bouillon, rasp, salt og peber.
Bland grøntsagerne og vend æggemassen heri.
Varm 2 pander med lidt olie, og fordel grøntsagsblandingen herpå. Mas massen ud i cirkler med en palet, - den skal være en god 1 cm. tyk - måske lidt mere.
Steg den i ca. 4 minutter ved middel varme, og vend den derefter og steg den i yderligere 4 minutter på den anden side.Det er vigtigt at den har "sat sig" inden du vender den, så den ikke går i stykker. Jeg vender dem gerne ved at lade dem glide ud på en tallerken, holde panden over tallerkenen og flippe den tilbage på panden. Men de kan også vendes med en bred palet eller lignende.
Når dine okonomiyaki er færdige, topper du dem med mayo, okonomiyaki sauce og fintsnittet forårsløg, - drys evt. med chiliflager og mikrogrønt.