Mazarinkage med brombærcreme og friske bær - Klar på 10 minutter
Opskrift på nem mazarintærte med brombær mascarponecreme og friske bær - nem opskrift.Opskriften giver til 8-12 personer.
Ret Dessert
Køkken Dansk
Nøgleord Dessert på 10 minutter, Mazarinkage, Nem dessert
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 8personer
Ingredienser
2købt mazarinkager – den klassiske runde
100gfriske brombær
150gmascarpone
1 1/2dlpiskefløde
50gflormelis
2tskvaniljesukker
1-2spskcitronsaft
Topping
Blandede bær
Sådan gør du
Mos brombærrene med en gaffel.
Hæld mascarpone, fløde, flormelis, vanilje, citronsaft og de mosede brombær i en skål, og pisk det sammen til cremen tykne.Pas på ikke at overpiske, men pisk til cremen er fast nok, til at kunne holde faconen.
Fordel brombærcremen på de 2 mazarintærter, og smør den ud med bagsiden af en ske.
Top kagerne med masser af friske bær, og opbevar mazarintærterne på køl, til de skal serveres.