Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
Langtidshævet brød med sesam
Opskrift på nemt og lækkert langtidshævet brød med sesam
Samlet tid
12
timer
timer
Author
Dianna
Ingredienser
5
g
gær
3
dl
kold vand
400
g
hvedemel
1
tsk
salt
1
tsk
honning
1
spsk
olivenolie
Æg til pensling
Sesam
Sådan gør du
Rør gæren ud i vandet.
Tilsæt salt, olie, honning og hvedemel og rør dejen sammen, - 5 minutter på røremaskine.
Put lidt ekstra olie på hænderne og smør indersiden af røreskålen, så fejlen ikke hænger fast heri.
Sæt dejen til hævning på med film og viskestykke over, på køkkenbordet, natten over, eller ca. 12 timer.
Tag dejen ud af skålen og hiv den lang på et mel drysset bord. Fold den ind over hinanden og lag den i en smurt rugbrødsform.
Lad dejen efterhæve i ca. 30 min.
Pensl med æg og drys med sesam og bag brødet i en forvarmet oven ved 225 grader i ca. 25 min.
Video