Opskrift på den nemmeste appetizer med krustader, serrrano og parmesanmayo.
Ret Appetizer, Snack
Køkken Dansk
Nøgleord Appetizer, Krustader, Parmesan, Serrano
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 12personer
Ingredienser
24stksmå krustader - jeg køber af mærket Rahms
12skiverserrano - eller parmskinke
Friskkværnet peber
Evt. rød syre til pynt
Parmesan mayo
1æggeblomme
1 1/2dlgod smagsneutral olie – jeg bruger raps
40gparmesan, fintrevet
1/2fedhvidløg, fintrevet
1spskcitronsaft
1tsksennep, dijon eller grov sennep
Salt
Sådan gør du
Parmesan mayo
Stil alle ingredienser på køkkenbordet en halv time i forvejen, så de ikke er for kolde at arbejde med.Hæld alle ingredienserne i en minihakker, undtagen olien, og blend det let sammen. Tilsæt derefter olien, lidt ad gangen, imens blenderes kører.Du kan også hælde alle ingredienserne i et højt glas, slut af med olien og brug en stavblender.Smag mayonnaisen til med salt, og tilsæt evt. mere citron eller dijon.Opbevar på køl til den skal serveres.
Krustader med parmesanmayo og serrano
Fyld krustaderne halv op med parmesan mayo - en god teske fuld.
Halver skinken på den lange led, fold stykkerne sammen til de krøller let, og læg skinken ovenpå mayonnaisen.