Tilbered couscousen som beskrevet på posen, – og lad den køle af på køkkenbordet. Sørg for at skulle kornene ad med en ske.
Bland ingredienserne til marinaden, smag til med salt og peber og stil til side.
Befri agurken fra kernerne og skær den i små tern.
Bland den afkølede couscous med de snittede grøntsager, hæld marinaden over og vend det hele godt sammen.Sæt til side og lad den trække meds dine spyd laves.
Kebab spyd
Skær kødet i store tern.
Bland olie og kebabkrydderi og vend kødet heri.Er tiden til det kan du sagtens lade kødet marinere et par timer, men det kan også fint laves med det samme.
Grill spydene på grill, eller på en grillpande ved høj varme, til de er tilberedt som ønsket.Alt efter hvor tykke stykkerne er kan du nøjes med at stege dem på 2 sider, – ligesom når du steger en bøf.
Server dine kebab spyd med cous cous salat, fladbrød eller pita, en god dressing og evt. chilisauce.