Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Kalkungryde med cajun og grøntsager
Opskrift på nem og lækker kalkun med cajun og grøntsager.
Ret
Hovedret
Køkken
Dansk
Nøgleord
Cajun, Kalkungryde
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
6
personer
Ingredienser
1
kalkunbryst, ca. 8-900 gram
2
peberfrugter, skåret i store tern
1
squash, halveret og skåret i skiver
1
løg, grofthakket
4
fed
hvidløg, revet eller presset
1
ds
hakkede tomater
3
spsk
tomatkoncentrat
2
dl
bouillon, kylling eller grøntsag
2 1/2
dl
fløde
2
spsk
hvedemel
2 1/2
spsk
cajunkrydder - klik her for opskrift
Olie
Salt og peber
Ris, pasta eller mos til servering
Sådan gør du
Skær kalkunen i tern på ca. 2x2 cm.
Varm en smule olie på en pande, og steg kalkunen let af ved middel varme. Krydr med salt og peber.
Når kalkunen er let brunet, - tilsættes løg og hvidløg og steges med et par minutter.
Hæld peberfrugt og squash ved, og steg med et øjeblik og tilsæt derefter cajunkrydderi og hvedemel og vend det godt sammen.
Tilsæt tomatkoncentratet og varm igennem en lille minuts tid, og hæld derefter bouillon, hakkede tomater og fløden ved.
Lad retten småsimre i ca. 10-12 minutter, og smag derefter til med salt og peber.
Server med ris, pasta, mos eller lignende.
Video