Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
Hjemmelavet bearnaise essens
Opskrift på hjemmelavet bearnaise essens.
Denne portion giver til ca. 2 portioner hjemmelavet bearnaise sauce.
Ret
Tilbehør
Køkken
Fransk
Nøgleord
Bearnaise sauce
Samlet tid
10
minutter
minutter
Ingredienser
1
dl
hvidvinseddike
1
dl
hvidvin
5-6
stilke
frisk estragon (gem evt. bladene til saucen)
- eller 1 1/2 spæk tørret
2
skalotteløg, finthakket
7
peberkorn
Ein smule salt
Sådan gør du
Hak løget fint og hæld det i en gryde sammen med hvidvinseddike, hvidvin, peberkort, estragon og et nip salt.
Bring grydens indhold i kog, og lad den simre ved middel varme, til den er reduceret til ca. det halve.
Hæld bearnaise essensen igennem en finmasket sigte, og lad den køle let af.
Opbevar på køl i en tætlukket beholder til den skal bruges.
Video