Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Hjemmelavet bearnaise essens
Opskrift på hjemmelavet bearnaise essens.
Denne portion giver til ca. 2 portioner hjemmelavet bearnaise sauce.
Ret
Tilbehør
Køkken
Fransk
Nøgleord
Bearnaise sauce
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
8
personer
Calories
10
kcal
Ingredienser
1
dl
hvidvinseddike
1
dl
hvidvin
5-6
stilke
frisk estragon (gem evt. bladene til saucen)
- eller 1 1/2 spæk tørret
2
skalotteløg, finthakket
7
peberkorn
Ein smule salt
Sådan gør du
Hak løget fint og hæld det i en gryde sammen med hvidvinseddike, hvidvin, peberkort, estragon og et nip salt.
Bring grydens indhold i kog, og lad den simre ved middel varme, til den er reduceret til ca. det halve.
Hæld bearnaise essensen igennem en finmasket sigte, og lad den køle let af.
Opbevar på køl i en tætlukket beholder til den skal bruges.
Video
Nutrition
Kalorier:
10
kcal
|
Kulhydrater:
1
g
|
Protein:
0.2
g
|
Fedt:
0.01
g
|
Mættet fedt:
0.004
g
|
Flerumættet fedt:
0.01
g
|
Enkeltumættet fedt:
0.004
g
|
Natrium:
3
mg
|
Kalium:
35
mg
|
Fiber:
0.2
g
|
Sukker:
0.5
g
|
A-vitamin:
53
IU
|
C-vitamin:
1
mg
|
Kalcium:
5
mg
|
Jern:
0.2
mg