Rens kyllingen grundigt, og dup denne derefter tør med lidt køkkenrulle.
Smør kyllingen med olie på hele ydersiden, og gnid den med rigeligt salt både indvendigt og udvendigt.Bind evt. lårene sammen ved knoglen.*Du kan, ligesom i videoen, også tilsætte citron og timian til din kylling. Dryp citronsaft ud over skindet inden du giver den olie og salt, og læg de tomme citroner ind i kyllingen med en god håndfuld frisk timian. Husk også at salte kyllingen indvendigt ved denne fremgangsmåde.
Læg kyllingen med brystet nedad i kurven på din airfryer, - og steg den i 25 minutter ved 180 grader. Jeg bruger almindeligt airfryer program.*Skal du lave en sauce, kan du med fordel holde lidt vand i bunden af airfryeren, - dette må dog ikke komme op og ramme kyllingen.
Vend kyllingen om, og steg den videre i yderligere 20-25 minutter ved 180 grader. Tjek undervejs, - airfryers varmer forskelligt. Tjek også gerne temperaturen med et stege termometer, - kyllingen er gennemstegt ved 75 gradere.
Lad kyllingen hvile i 10-15 minutter inden den skæres ud.