Puds mørbraden, og skær kødet i lange, tynde skiver/strimler.
Bland yoghurt med gyros krydderiet, krydr med salt og friskkværnet peber og tilsæt en smule olie. Rør det godt sammen og vend kødet heri.
Bland grøntsagerne med en smule olie og krydr med salt og friskkværnet peber.
Fold kødet i lameller og fordel det på 4 grillspyd – sammen med grøntsagerne. Tryk det let ud, så ikke kødet sidder for tæt.Bruger du træspyd skal disse trække i vand i ca. 20 minutter, så du sikrer de ikke brænder under tilberedning.
Tilbered spyddene i en forvarmet ovn ved 215 grader, almindelig varme, i ca. 12-15 minutter. Du kan med fordel lægge dem, så spyddene hviler på et foliefad eller lignende – så de bliver løftet fra bagepladen.Mangler de lidt farve, men er gennemtilberedt, kan du give siderne lidt farve med en creme brulee brænder.Du kan naturligvis også grille eller stege spyddene i en smule olie, til de er gyldne og gennemstegt.